1. Home
  2.  » mobiele wandpaneel

Mobiele paneelwanden

Mobiele paneelwanden maken je werkomgeving flexibel. Begin van de dag een overleg met zijn vieren, eind van de dag een borrel met de hele afdeling. Door toepassing van mobiele wanden wordt veel meer mogelijk. Er ontstaat een plek met meer dan één functie en meer dan één sfeer.

Systeemwand montage
Dichte mobiele paneelwand

DICHTE
PANEELWANDEN

Transparante mobiele paneelwand

TRANSPARANTE
PANEELWANDEN

mobiele scheidingswand

Mobiele wandpanelen voor op kantoor

Systeemwanden leveren wij op maat en volledig naar wens. In elke kleur die past binnen het design van jullie project. Onze ervaren monteurs hebben al duizenden vierkante meters aan wanden geplaatst en dan dat ook graag voor jullie project.

Kwalitatieve en duurzame systeemwanden

Onze wandsystemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ook herbruikbaar zijn. Dit maakt het mogelijk om bij toekomstige projecten dezelfde wanden te gebruiken. Goed voor het milieu én je portemonnee.

Systeemwanden – Flexibel en eenvoudig te monteren

Systeemwanden zijn eenvoudig en snel te monteren. Dit maakt dat een project in een hoog tempo wordt getransformeerd tot een werkomgeving waar gebruik van kan worden gemaakt. Hiernaast brengt het gebruik van wandsystemen flexibiliteit met zich mee. Blijkt achteraf dat je een wand toch anders wilt? Dan kan deze eenvoudig worden aangepast.

belhokje op kantoor
belhokje kantoor

Akoestiek

Dankzij het solide frame en gebruik van hoogwaardige materialen hebben de systeemwanden een goede akoestiek.

belhokje kantoor

 Privacy

Systeemwanden zijn beschikbaar in verschillende db-waarden, waarmee de producten geluiddicht zijn.

belhokje werkomgeving

Efficiënt

Gesloten en glazen wandsystemen zijn een verrijking van je werkomgeving en geven betekenis aan de werkomgeving.

Krijg advies op maat

Elk project is uniek. Daarom zijn systeemwanden bij De Rooy & Co beschikbaar in allerlei soorten en maten. Wil je advies over een specifiek project? Wij geven je graag meer informatie.