1. Home
  2.  » Belcellen & vergaderboxen

Belcellen & vergaderboxen

Werken zonder geluidsoverlast

Open werkplekken zijn fijn en goed voor de samenwerking. Maar af en toe is het wel zo prettig om in alle rust gefocust te werken. Bij De Rooy & Co zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen én produceren van deze ruimten. Vergader- en belboxen plaatsen wij graag. Zowel onze kant-en-klare als op maat gemaakte oplossingen.

belhokje kantoor

Akoestiek

Dankzij het solide frame en gebruik van hoogwaardige materialen hebben de boxen een goede akoestiek.

belhokje kantoor

 Privacy

De boxen zijn geluiddicht en bieden privacy zodat de gebruiker ongestoord en gefocust kan werken.

belhokje werkomgeving

Efficiënt

Bel- en vergaderboxen zijn een verrijking van je werkomgeving en sluiten goed aan bij de veranderende eisen op de werkvloer.

De Rooy & Co - Project NicTiz

Op maat gemaakte belcellen en vergaderboxen

Onze op maat gemaakte boxen zijn ontworpen met oog voor detail. Wij creëren belboxen die perfect passen in de stijl van het kantoor en de specifieke eisen van de ruimte. Of het nu gaat om de afmetingen, materialen, kleuren of indeling, wij zorgen ervoor dat de boxen meer dan voldoen aan de eisen.

Kwalitatief en duurzaam

Het gebruik van hoogwaardige en herbruikbare materialen maken onze bel- en vergaderboxen tot een duurzame keuze voor het milieu. Ook is het een duurzame zet voor jouw team. Het aanbieden van verschillende werkruimten verhoogt de productiviteit en het welzijn van medewerkers.

Kant-en-klare belcellen en vergaderboxen

Naast maatwerk bieden we bij De Rooy & Co ook een assortiment aan kant-en-klare boxen. Deze zijn ontworpen met aandacht voor gebruiksgemak en snelheid in installatie, terwijl ze nog steeds een hoog niveau van kwaliteit en comfort bieden.

belhokje op kantoor

Uitgevoerde projecten

De Rooy & Co - Project NicTiz
De Rooy & Co - Project NicTiz
De Rooy & Co - Project NicTiz