1. Home
  2.  » 
  3. Producten
  4.  » 
  5. Systeemwanden
  6.  » Deuren

Deuren

Wat is een wand zonder deur? Bij De Rooy & Co hebben wij verschillende soorten deuren in ons assortiment om elke ruimte op een aantrekkelijke manier toegankelijk te maken. 

Deuren - Project afbouw

Ons aanbod aan te plaatsen deuren

Dichte deur, HPL

Dichte deur, HPL

Kaderdeur

Kaderdeur

Hardglas

Hardglas

Schuifdeuren

Schuifdeuren

scheidingswand kantoor

Deuren op kantoor plaatsen

 Deuren zijn onmisbaar wanneer je scheidingswanden plaatst op kantoor.  Ze maken ruimten toegankelijk en zijn beschikbaar in meerdere varianten. De Rooy & Co biedt verschillende typen deuren waarmee jullie project kan worden verrijkt.

Altijd volledig op maat

Project afbouw is maatwerk. Voordat wij voor jou aan de slag gaan komen onze specialisten standaard eerst bij jullie project langs. Zo kunnen wij het project inmeten en de verschillende opties doornemen. Het is ons doel dat jullie volledig tevreden zijn met eindresultaat binnen tijd en budget.

Deuren plaatsen bij jullie project

Net als (glas)wanden zijn deuren snel te monteren. Door onze ervaren monteurs wordt jullie project binnen een korte tijd getransformeerd tot een bruikbaar kantoor. 

scheidingswand kantoor plaatsen

Krijg advies van onze specialisten

Elk project is uniek. Daarom zijn deuren bij De Rooy & Co beschikbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Wil je advies over een specifiek product? Wij geven je graag meer informatie.